• BI Checklist
  • Business Intelligence
    Haal meer uit uw data
    Veel data, dat heeft iedereen. Maar hoe gebruikt u deze data het beste om zo de volgende concurrentieslag te winnen? Wij denken graag mee.

Business Intelligence (BI) oplossingen

U kent Business Intelligence (BI) wellicht als het toegankelijk maken, analyseren en begrijpen van ruwe data. Maar voor Ctac is BI méér dan dat: data moet voor ons omgezet worden naar informatie die kan leiden tot actie. Zo zorgen wij dat uw investeringen in BI ook leiden naar het echt competitief voordeel: een onderbouwde sturing van processen en een betere beheersing van risico’s.

Inspiration TalkOp de SAP Marketing Inspiration Day 2016 sprak Ramond Leenders over Big Data. Zijn Inspiration Talk ging over welke data je gebruikt en wat nog belangrijker is: hoe geef je verzamelde data weer? 

From data to intelligence
Lees de bondige blogs en bekijk de video die een samenvatting geven van het From data to intelligence event van 9 februari.

Contact


contactpersoon ctac

Roy van den Wollenberg

Business Development Manager Business Intelligence

Data is overal, maar hoe verzamel, interpreteer en gebruik je het? En waar gaat de markt naartoe? Dit is waarin ik bedrijven adviseer.

+31654268275

LinkedIn
Stuur e-mail

 

Master Data Management
Master Data Management draagt bij aan een foutloze procesafwikkeling en betekenisvolle rapportages.

5 Tips voor datavisualisatieAls u de kracht van data optimaal wilt benutten, dan is datavisualisatie onmisbaar. Wat zijn veel voorkomende valkuilen? En belangrijker nog: wat zijn de absolute tips bij het visueel maken van data? Lees de vijf belangrijkste tips.

BI Membership
Voor een vaste vergoeding per maand laat Ctac uw BI-capaciteit optimaal functioneren. Zonder de noodzaak kostbare investeringen te maken.

Big Data
Smartphones, RFID, Twitter, TV’s en camera’s— Big Data is overal. Ctac helpt u de waarde in uw grote datasets te vinden en de juiste software te implementeren. 

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.