• Application Management Technisch Beheer
    APPLICATION MANAGEMENT & TECHNISCH BEHEER
Dit omvat alles wat nodig is voor een goede ondersteuning van de bedrijfsvoering. Inclusief migratie, databasebeheer en afstemming. Het uitgangspunt is altijd de continuïteit van de bedrijfsvoering. Als het moet 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ctac Cloud Services biedt u dat, voor zowel SAP als Microsoft. Met de juiste kennis, kunde én tools in eigen huis hebben wij een antwoord op op al uw vraagstukken rondom continuïteit, performance, capaciteit en optimalisaties. Zodat u bij uw core business kunt blijven, risico’s vermijdt en kosten bespaart.

Functioneel Application Management
Ctac biedt totaal oplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte. Op basis van een glasheldere projectaanpak en schaalbare contracten.

Uw contactpunt
450 ICT-specialisten tot uw dienst? Ctac combineert expertise en visie op service om de beste, procesgerichte hulp te bieden. Inloggen Servicedesk

Contact


contactpersoon ctac

Ron Janssen

Senior New Business Manager

Elke dag ben ik bezig met het oplossen van (strategische) business vraagstukken op de grens van business en ICT.

+31629591943

LinkedIn Twitter
Stuur e-mail

Technisch Application Management
Beheerexpertise voor een vlekkeloze beschikbaarheid van uw ICT-systemen – zoals u dat wenst. Remote, onsite of project based. 

Onze referenties


Wij vertellen u graag over onze oplossingen, maar onze klanten zijn even enthousiast. Wij laten ze graag aan het woord.


   
            

 Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.