Ctac presenteert nieuwe cloudoplossing voor woningcorporaties

Vandaag, 22 september, presenteert Ctac op Corporatieplein haar nieuwe cloudoplossing voor woningcorporaties. Op de beurs in de Expo Houten is het centrale thema ICT, bedrijfsvoering en innovatie.

De corporatiemarkt is, zoals veel markten, sterk aan het veranderen. Met de nieuwe cloudoplossing, draaiend op SAP,  wordt ingespeeld en geanticipeerd op trends en ontwikkelingen binnen de sector. Steeds meer apparaten binnenshuis zijn aangesloten op het Internet of Things (IoT), zoals liften en cv-ketels. Hiermee ontstaat de mogelijkheid voor woningcorporaties om realtime inzicht te hebben in deze processen, maar ook in vastgoedontwikkeling en -projecten.

Ook intern zorgt de oplossing voor vermindering van de druk op processen, door vereenvoudiging van de administratie (bijvoorbeeld financieel, verplichtingen en projecten). Daarnaast kan de oplossing makkelijk geïntegreerd worden met bijvoorbeeld aannemers, en zorgt het voor een betere klantbeleving.

Het nieuwe platform zorgt kortom voor meer flexibiliteit, verbeterd inzicht en een hoger gebruiksgemak voor de corporaties die ermee werken. Een voorbeeld hiervan is Vivare, woningcorporatie in de omgeving van Arnhem. In dit artikel vertellen zij over de ervaringen die zij met de cloudoplossing van Ctac hebben.

nieuwe-cloudoplossing-corporatieplein-woningcorporatie2.png

  INNOVATIE VOOR BUSINESS & ICT

  Het Ctac Flipboard Magazine. Een dagelijks portie inspiratie om sneller en beter te innoveren. Zowel business als IT plukken daar de vruchten van.

  VOLG CTAC

  ctac-follow-us-twitter.jpg  ctac-follow-us-linkedin.jpg  ctac-follow-us-facebook.jpg  ctac-follow-us-instagram.jpg  ctac-follow-us-youtube-play.jpg  ctac-follow-us-google-plus.jpg  ctac-follow-us-flipboard.jpg


   
       

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte en aboneer je op de maandelijkse nieuwsbrief van Ctac. Eerst een voorbeeld zien? Bekijk eerder verzonden e-Contactueels.
   

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.