Video: Buzzispace over de ervaringen met Microsoft NAV

Inmiddels werkt BuzziSpace, producent van design geluidsisolatie, al drie jaar tevreden met Microsoft NAV. Waar deze tevredenheid vandaan komt vertelt Operations Manager Martijn Verhoeven in deze video.

Vanuit Buzzispace werd gezocht naar een manier om zo veel mogelijk bij één partij neer te leggen, wat zorgt voor gemak in beheer. Dit wordt versterkt door het feit dat ze bij Ctac te maken hebben met maar één contactpersoon, waardoor er makkelijk geschakeld kan worden. Ook was Buzzispace op zoek naar een leverancier met een internationale blik. En “Dat kwam bij Ctac samen”, aldus Martijn Verhoeven.

Bekijk de video hier:

Meer weten over Microsoft NAV? Kijk dan hier.

  WEBINAR MENDIX

  Mendix & Ctac organiseren op 7 december samen een webinar. Schrijf je nu in.

  VOLG CTAC

  ctac-follow-us-twitter.jpg  ctac-follow-us-linkedin.jpg  ctac-follow-us-facebook.jpg  ctac-follow-us-instagram.jpg  ctac-follow-us-youtube-play.jpg  ctac-follow-us-google-plus.jpg  ctac-follow-us-flipboard.jpg


   
       

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte en aboneer je op de maandelijkse nieuwsbrief van Ctac. Eerst een voorbeeld zien? Bekijk eerder verzonden e-Contactueels.
   

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.