[Infographic] Think You Know What's in Office 365? Think Again.

Je kunt met Office 365 veel meer dan de meeste mensen weten, en dat is zonde vindt Benjamin Niaulin, MVP van Microsoft en werkend bij Sharegate. Om het “mysterie” Office 365 wat op te helderen heeft hij er een blog aan gewijd: “Think You Know What’s in Office 365? Think Again.” (http://ow.ly/uCIz301TPWV). Niaulin vertelt kort wat je precies met de verschillende onderdelen kunt, en hoe deze onderdelen samen de kracht van Office 365 vormen. Dit alles wordt ge├»llustreerd door onderstaande infographic.

Jeroen Bastiaansen, Microsoft Solution Sales bij Ctac, is het met Benjamin Niaulin eens. “Office 365 is zo veel meer dan de Office applicaties die iedereen kent zoals Word, Excel en Powerpoint. Met Office 365 werken organisaties gemakkelijker samen (SharePoint), geeft het inzicht/sturing voor gebruikers (Power BI) en communiceert men eenvoudig (Skype for Business). Business Productivity is de verzamelnaam die Ctac hier aan gegeven heeft.”
Eens met Jeroen van gedachten wisselen over wat Office 365 voor uw organisatie kan betekenen? Hij is te bereiken via mail (Jeroen.bastiaansen@ctac.nl) of telefoon: +31 (0)6 1104 2584.


What's in Office 365 infographic

  INNOVATIE VOOR BUSINESS & ICT

  Het Ctac Flipboard Magazine. Een dagelijks portie inspiratie om sneller en beter te innoveren. Zowel business als IT plukken daar de vruchten van.

  VOLG CTAC

  ctac-follow-us-twitter.jpg  ctac-follow-us-linkedin.jpg  ctac-follow-us-facebook.jpg  ctac-follow-us-instagram.jpg  ctac-follow-us-youtube-play.jpg  ctac-follow-us-google-plus.jpg  ctac-follow-us-flipboard.jpg


   
       

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte en aboneer je op de maandelijkse nieuwsbrief van Ctac. Eerst een voorbeeld zien? Bekijk eerder verzonden e-Contactueels.
   

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.