Blijf op de hoogte met ConTACtueel

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er bij Ctac gebeurt? Bent u geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ERP-software? Neem dan een kosteloos abonnement op onze nieuwsbrief ConTACtueel. Deze uitgebreide (papieren) nieuwsbrief verschijnt twee keer per jaar en bevat naast nieuws over Ctac ook interessante artikelen over nieuwe functionele en technische mogelijkheden van producten die wij en onze partners ontwikkelen. Daarnaast vindt u in Contactueel artikelen over de optimalisatie en verbetering van uw bestaande ERP-omgeving. Uiteraard presenteren wij in elk nummer bijzondere klantencases.

Neem een abonnement
Wilt u op de hoogte blijven? Neem een gratis abonnement op ConTACtueel. Schrijf u nu in!  

Archief
Bekijk alle edities van ConTACtueel die Ctac de afgelopen jaren uitgebracht heeft.

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte en aboneer je op de maandelijkse nieuwsbrief van Ctac. Eerst een voorbeeld zien? Bekijk eerder verzonden e-Contactueels.
   

  INNOVATIE VOOR BUSINESS & ICT

  Het Ctac Flipboard Magazine. Een dagelijks portie inspiratie om sneller en beter te innoveren. Zowel business als IT plukken daar de vruchten van.

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte en aboneer je op de maandelijkse nieuwsbrief van Ctac. Eerst een voorbeeld zien? Bekijk eerder verzonden e-Contactueels.
   

  RELATIEMAGAZINE CONTACTUEEL


  VOLG CTAC

  ctac-follow-us-twitter.jpg  ctac-follow-us-linkedin.jpg  ctac-follow-us-facebook.jpg  ctac-follow-us-instagram.jpg  ctac-follow-us-youtube-play.jpg  ctac-follow-us-google-plus.jpg  ctac-follow-us-flipboard.jpg


   
       

   

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.