NIEUWS OVERZICHT

ACTUEEL NIEUWS

IBM kent ‘Outstanding Systems Award 2016’ toe aan Ctac

Op 12 juni kende IBM de ‘Outstanding Systems Award 2016’ toe aan Ctac voor de goede resultaten die Ctac heeft bereikt met inzet van IBM Power technologie voor SAP HANA. Het eigen S4/HANA Cloud TDI platform van Ctac draait op technologie van IBM. Lees meer


Versterking op logistiek vlak door partnership insideSCM en Ctac

insideSCM en Ctac gaan samenwerken op het gebied van logistiek. Met de samenwerking heeft Ctac een partner in de logistieke branche gevonden met sterke nichekennis van SAP EWM en SAP Transportation Management. De twee partijen slaan de handen ineen en gaan gebruikmaken van elkaars kennis, kunde en expertises.
Lees meer


Feest: 25 jaar business en IT-innovatie

In 2017 bestaat Ctac 25 jaar. Op vrijdag 19 mei werd dit gevierd met een groot jubileumfeest voor klanten, partners en collega’s. Een mooi moment om terug te kijken naar de afgelopen 25 jaar, en vooruit te blikken naar de toekomst. Lees meer

PERSBERICHTEN

Ctac enthousiast over behalen Platinum-status bij inRiver

’s-Hertogenbosch, 4 oktober 2017 - Business & Cloud Integrator Ctac is door Product Information Management-specialist inRiver benoemd tot Platinum Partner. Ctac was al Silver Partner en won recent nog de Rising Star EMEA-award. 
 Lees het hele persbericht  

Ctac wil nieuw talent aantrekken met arbeidsmarktcampagne

Dienstverlener onderstreept innovatieve karakter met motto ‘Neem voorsprong op de toekomst’

Dat de IT-wereld volop in beweging is, is ook te zien op de arbeidsmarkt. Er zijn steeds meer banen voor gekwalificeerd IT-personeel – ook bij Ctac. De Business & Cloud Integrator presenteerde onlangs positieve halfjaarcijfers en liet zien dat er ook voor de tweede helft van 2017 een aantal omvangrijke projecten op de agenda staan. Voor Ctac dan ook alle reden om een arbeidsmarktcampagne op te zetten. Het uitgangspunt hiervan is ‘Neem voorsprong op de toekomst’. Zo wil het bedrijf aantonen dat het volop bezig is met de toekomst en dat het (toekomstige) collega’s de mogelijkheid geeft hetzelfde te doen. Bijvoorbeeld met de vele vooruitstrevende projecten die medewerkers bij klanten uitvoeren.
 Lees het hele persbericht  

Halfjaarcijfers 2017: Ctac zet opgaande lijn in resultaat voort. Netto resultaat stijgt met 15,5%

Het achterblijven van de omzet in het eerste kwartaal heeft zich tevens gemanifesteerd in het tweede kwartaal. Door de organisatie en inhuur van derden tijdig aan de lagere capaciteitsbehoefte aan te passen, is de winst en winstmarge in het eerste halfjaar van 2017 wel toegenomen. Lees het hele persbericht   Download PDF

CTAC BLOGGERS

Bloggen is: Je visie delen over een onderwerp uit je werkgebied. Met het schrijven van blogs laten Ctac’ers hun licht schijnen op onderwerpen die zij het bespreken waard vinden. Ontwikkelingen, (nieuwe) inzichten en ideeën passeren de revue, waarbij geprobeerd wordt om u te inspireren en aan te zetten tot nadenken. We nodigen u uit om eens door de onderwerpen te scrollen. Veel leesplezier! 

TWEETS

   

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.