• Je klant Verwacht
 • Ctac Corporate Identity
  Ctac. Enabling your Ambition
  Elk bedrijf heeft ambities. Met onze ICT- en businessoplossingen helpen wij deze waar te maken.
 • Ctac 25 jaar
  Jubileum: Ctac bestaat 25 jaar
  De kleur zilver voor een organisatie die zich Microsoft Gold Partner en SAP Platinum Partner mag noemen. Ctac vindt het zilveren jubileum een verworvenheid om trots op te zijn.
  Lees meer
 • Flipboard
  Innovatie voor Business & ICT
  Het Ctac Flipboard Magazine. Een dagelijks portie inspiratie om sneller en beter te innoveren. Zowel business als IT plukken daar de vruchten van.
  Lees het Flipboard Magazine
 • Blog Commerce
  Blog Commerce
  Marketing Tribune publiceerde onlangs de blog 'Zoeken en vinden in webshops: Dit moet je weten' van collega Frank Lemmen.
  Lees de blog

Customer Engagement
Betrokken klanten krijg je door de beste omnichannel beleving te bieden. Wij zien vijf belangrijke ontwikkelingen rond customer engagement. Frank Koppen in een blog op Emerce.

Retail
Logistieke processen stroomlijnen, producten sneller lanceren en uw winkelmanagement optimaliseren. Ctac houdt u bij de tijd. Retail

Een kijkje in de keuken


Wil jij meer gevoel krijgen over het werken bij Ctac? Klik dan op een foto voor een kijkje in de werkweek van onze medewerkers.

Manufacturing


Manufacturing

Door slimme inzet van ICT kunnen de makers van morgen beter inspelen op de vraag naar customization (speciaal vormgegeven producten voor een klant). Manufacturing

Real Estate
Voor elke organisatie die actief is in vastgoed is een geïntegreerde informatievoorziening een eerste vereiste. Woningcorporaties

Enable Your Career
Help de ambities van onze klanten waarmaken en maak werk van je carrière en ambities. Bij Ctac doen we het samen, blijf je je ontwikkelen en kiezen we voor best-in-class. Werken bij Ctac

Wholesale
Ctac Wholesale helpt u aan een optimale informatievoorziening, toegespitst op maximale ondersteuning voor de kernprocessen van groothandels.

Cloud Computing


Cloud

Schaalbare capaciteit, sneller bijsturen in de business, betalen naar gebruik, een hogere beschikbaarheid en complete ontzorging. Better business. Ctac Cloud.

Resourcing
Zoekt u een SAP of Microsoft consultant op tijdelijke basis? Wij beschikken over zeer ervaren SAP en Microsoft consultants die u tijdelijk kunnen ondersteunen. Resourcing

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.