Contact

x

Webinar ‘Integration Platform-as-a-Service’

Donderdag 17 april | 10:00 - 10:30

dinsdag 17 april 2018 | Webinar

Datum
Donderdag 17 april | 10:00 – 10.30

Dit kun je verwachten

Waarschijnlijk zie je het aantal applicaties binnen jouw organisatie snel toenemen. Losse applicaties die goed zijn in wat ze doen, maar een organisatie niet per definitie succesvol maken. De kracht zit hem namelijk in de opstelsom, in de samenwerking tussen applicaties én het proces dat medewerkers hierin ondersteunt. Daarmee sta je als IT- of informatiemanager voor een grote uitdaging. Hoe zorg je snel voor de juiste integraties binnen een complex hybride Cloud landschap? En smelt je de wirwar aan losse applicaties samen tot soepele, uniforme bedrijfsprocessen? Je ziet het op dinsdag 17 april.
 

iPaaS in actie
Integratie-experts Hans Gootjes en Jeroen Scholte praten je bij over het Ctac Integration Platform-as-a-Service (iPaaS), powered by Dell Boomi. En waar het vooral om draait, hoe zorgt Ctac iPaaS voor totale ontzorging, dat je als organisatie wendbaar en voorbereid bent op de toekomst.

Daarnaast beantwoorden we al jouw vragen, grijp dus deze kans om in een half uur de wereld van iPaaS te ontdekken! Meld je vandaag nog aan.