Contact

x
De liefde tussen Sales en Operatie

De liefde tussen sales en operatie

31 January 2019 | Inn Style, Maarssen

Wanneer: 31 januari, 16.30 – 20.30 uur

Locatie: Inn Style,  Herenweg 55,  3602 AN Maarssen

Doelgroep: Directeur, Managers in  Marketing, Sales, Supply chain, logistiek en IT

Bent u werkzaam in wholesale, retail of manufacturing, dan herkent u waarschijnlijk ook het veel voorkomende probleem van spanningen tussen de verkoop- en productie- of logistieke afdeling? Voor maar liefst 80% van de onderzochte bedrijven* blijkt dit namelijk een veel voorkomend fenomeen te zijn. En er is niet één oorzaak voor aan te wijzen. Het is eerder een complexe mix van verschillende factoren. Maar in essentie zijn het er twee: de menselijke factor en de technologie.

Hoe laat u de liefde tussen sales & operations opbloeien?

Commercie wil alles doen voor de klant, terwijl de operatie hier niet altijd aan kan voldoen. Tel daarbij op de belevingswereld van eindklanten – ‘verwend’ als ze zijn door de optimale service van succesvolle retailers en internetbedrijven – en iedereen begrijpt dat het waarmaken van beloftes en het overtreffen van klantverwachtingen niet makkelijk is.

Om hierin beter te worden met intelligente oplossingen is het van groot belang om vanuit de bedrijfscultuur en –strategie af te dalen tot beheersing van de bedrijfsprocessen én technologie.Aanmelden

Mooi programma met bruikbare inzichten

In een kort tijdbestek met een mooi programma, bieden wij u inzichten die direct toepasbaar zijn in uw eigen organisatie. We presenteren u de resultaten van het onderzoek dat gehouden is onder uw vakgenoten, we nemen u mee in pragmatische oplossingen en delen met u praktijkcases die verrassende insights geven.

* Onderzoek onder 50 Nederlandse bedrijven in de wholesale, manufacturing of retail. Voorjaar/zomer 2018. Ctac & RVS Marketing.