Contact

x
Mind the Gap: Sla de brug tussen IT en Business

Ontwikkel vlot die applicaties waarom gevraagd wordt.

Breakfast sessie: Mind the gap, sla de brug tussen IT en Business

dinsdag 24 maart 2020 | Den Bosch

Ontwikkel vlot de applicaties waarom gevraagd wordt

Datum & locatie
n.t.b.
Ctac, Meerendonkweg 11, 5216 TZ ’s-Hertogenbosch

Voor wie:
IT-architecten, enterprise architecten, IT service managers
Servicemanagers, marketing managers, commercieel managers

Wat kunt u verwachten?
Door het digitale tijdperk neemt de vraag vanuit de business naar slimme toepassingen de afgelopen jaren fors toe. Die ontwikkeling heeft een flinke impact op organisaties. Van IT wordt verwacht dat ze applicaties voortdurend up-to-date houden en bijblijven met veranderingen. Vaak heeft de IT-afdeling moeite om aan deze vraag te voldoen door een gebrek aan tijd, middelen en capaciteit.

Dat maakt het lastig om het IT-landschap veilig, beheersbaar en kostenefficiënt te houden. IT kan bovendien niet snel die service verlenen die de business verlangt. Met als gevolg dat de onderlinge samenwerking stroef verloopt. De business wil geen kansen laten liggen, waardoor ze hun toevlucht nemen tot eigen ‘gevonden’ applicaties.

In deze sessie
In deze ontbijtsessie bieden we u de handvatten voor een verbeterde samenwerking die leidt tot sneller nieuwe applicaties ontwikkelen. Tijdens deze sessie leert u:

  • Hoe u de business in staat stelt om zelf nieuwe producten vanuit een gecontroleerde “IT”  snel in de markt te zetten.
  • Hoe u samen én zelfstandig add-ons voor applicaties en tijdelijke applicaties kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld als onderdeel van marketing- en salescampagnes.
  • Hoe u zorgt voor een soepele samenwerking tussen de IT en de business door betere ondersteuning en de juiste tools te bieden.

Jeroen Scholte, Business Development Manager bij Ctac, staat tijdens deze ontbijtsessie stil bij de uitdagingen die u tegenkomt en hoe u die het beste kunt oplossen. Daarnaast deelt Wim van Hummel, ICT Manager bij Suiker Unie, ervaringen uit de praktijk. Hij geeft een inkijkje in de aanpak van zijn bedrijf om te voldoen aan de behoefte van de business en voorziet u van enkele praktische tips. Arjo van Oosten, Director Digital Transformation bij Mendix, laat vervolgens zien hoe diverse organisaties met low-code development snel nieuwe applicaties en add-ons ontwikkelen.

Programma
08:30 uur: Inloop en ontbijt
09:15 uur: Opening door Jeroen Scholte, Business Development Manager bij Ctac
09:30 uur: Kennissessie door Wim Hummel, Manager ICT bij SuikerUnie
10:00 uur: Pauze
10:15 uur: Sessie ‘Hoe stapt u uit de schaduw-IT?’ met Jeroen Scholte
10:45 uur: Kennissessie door Arjo van Oosten, Director Digital Transformation bij Mendix
11:15 uur: Afsluiting

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd? Meld u dan nu eenvoudig aan door rechts uw gegevens in te vullen!
 
Locatie
Ctac
Meerendonkweg 11
5216 TZ ’s-Hertogenbosch
 
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid bij Ctac. De oprit vindt u rechts van het pand van Ctac en BDO. Meld u bij de slagboom.
 
Heeft u in de tussentijd vragen of heeft u bijzondere dieetwensen voor het ontbijt? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)73 692 06 92 of info@ctac.nl.