Contact

x

Webinar: DDMRP – Sneller produceren met kleinere voorraden

Donderdag 4 april | 10:00 – 10.30 uur

Webinar: DDMRP – Sneller produceren met kleinere voorraden

donderdag 4 april 2019 | Webinar

Waarom voorspelt u de vraag naar producten? Vermoedelijk omdat u zo snel mogelijk in wilt spelen op de vraag van klanten. Maar forecasting blijft nattevingerwerk. Neemt de vraag naar een product plots toe en heeft u te weinig voorraad, dan leidt dit tot ontevreden klanten omdat u niet op tijd kunt leveren. Kiest u ervoor om meer producten op voorraad te houden, dan lopen de kosten direct op. Dus wat is het nut van voorspellen als het u geld en klanten kost? Waarom richt u zich niet op de werkelijke vraag?

Dit kunt u verwachten
Op 4 april ontdekt u hoe u met Demand Driven Material Requirements Planning (DDMRP) zo snel mogelijk inspeelt op de klantvraag, zónder gigantische voorraden te houden. In slechts een half uur leert u hoe de DDMRP-methodiek u helpt de juiste balans te vinden tussen klantvraag en voorraad. We laten u zien hoe u de levertijden van producten kunt verkorten door juist te wachten met produceren tot klanten een bestelling doen. Aan het einde van dit webinar weet u precies hoe u inkoop, voorraad, productie en levering van begin tot eind stroomlijnt.

Programma

  • Introductie van Demand Driven Material Requirements Planning (DDMRP)
  • Demo:  DDMRP in de praktijk
  • Hoe zet u de stap naar DDMRP?

Datum / Tijd
Donderdag 4 april | 10:00 – 10:30

Benieuwd of DDMRP iets is voor uw organisatie? Volg het webinar op 4 april, van 10.00 – 10.30 uur en kom in slechts een half uur te weten hoe de methodiek werkt en wat het u oplevert. Schrijf u snel in!