Contact

x
Recorded Webinar: Grip op uw informatiebeveiliging

Bekijk de recording.

Recorded Webinar: Grip op uw informatiebeveiliging

donderdag 14 maart 2019 | Webinar

Weet u welke informatie zich waar bevindt, wie er toegang tot die data heeft en wat gebruikers met die toegang doen? Het wordt steeds lastiger om cyberdreigingen en compliancyrisico’s op tijd te identificeren, analyseren en te rapporteren. Wet- en regelgeving wordt steeds strenger en met de opkomst van de cloud en een woud aan best of breed applicaties blijft informatie niet geconcentreerd binnen de veilige grenzen van de organisatie. Het is dan ook een hele uitdaging om binnen die nieuwe grenzen toch een hoog beveiligingsniveau te creëren.
 
Herkenbaar? Bekijk dan de webinar recording terug. In een half uur laten we u zien hoe u met de Ctac Security Monitoring & Control een omgeving creëert waarmee u risico’s en incidenten vastlegt en direct opvolgt en eenvoudig aantoont dat uw organisatie veilig en compliant werkt. Aan het einde van dit webinar heeft u de praktische tips op zak om de integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid van u bedrijfsinformatie te waarborgen en op tijd in actie te komen als de beveiliging in het gedrang komt.

Programma

  • Waar moet u aan denken bij cybersecurity en compliance?
  • Welke stappen worden vaak vergeten?
  • Hoe signaleert u automatisch risico’s en hoe acteert u bij incidenten?
  • Demo: hoe pakt u identiteitsdiefstal aan met Security Monitoring & Control?

Bekijk de webinar recording en kom in slechts een half uur te weten hoe u de informatiebeveiliging van uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Webinar terugkijken

Bekijk de opname van het webinar