Contact

x

Evenementen

news blog image

Webinar: Verandering versnellen in de maakindustrie

29 mei 2018 | Webinar

Datagedreven maakbedrijven zijn efficiënter, verminderen verspilling, verhogen hun kwaliteit en onderscheiden zich van de concurrentie. Ze spelen real-time in op veranderende omstandigheden.

Lees meer
news blog image

Webinar: Leer je klant kennen: de waarde van segmentatie

31 mei 2018 | Webinar

Klanten willen persoonlijke content die past bij hun interesses. Veel bedrijven weten dit wel. Slechts sommige handelen ernaar. Het is ook niet eenvoudig. Want hoe krijg je dat voor elkaar?

Lees meer
news blog image

Webinar: Cloud Security

5 juni 2018 | Webinar

Zeg je data security dan zeg je vandaag de dag GDPR. Maar de veiligheid van organisaties staat natuurlijk compleet los van 25 mei. Het is een onderwerp van alle tijd.

Lees meer
news blog image

Webinar: Verbeter huurdersinteractie en stroomlijn corporatieprocessen

7 juni 2018 | Webinar

Om op een snelle en toegankelijke manier meer inzicht te krijgen in de oplossingen die Fit4Woco woningcorporaties biedt, nodigt Ctac u graag uit voor het volgen van dit webinar.

Lees meer
news blog image

Winshuttle User Group

7 juni 2018 | Ctac

Tijdens de bijeenkomsten van de Winshuttle User Group maakt u kennis met de nieuwste ontwikkelingen rondom Winshuttle. Meld u nu aan voor de sessie van donderdag 7 juni 2018.

Lees meer
news blog image

CorporatiePlein 2018

27 september 2018 | Expo Houten

Het corporatieplein is dé bedrijfsvoering ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. Deze beurs wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties.

Lees meer
news blog image

ICT & Logistiek 2018

7 november 2018 | Jaarbeurs Utrecht

Tegenwoordig wordt bijna alles gedigitaliseerd in de logistieke keten. De logistieke en supply chain sector stelt zich de vraag 'hoe werk ik zo efficiënt mogelijk tegen zo laag mogelijke kosten?'

Lees meer
news blog image

Recorded Webinar: Reverse logistics: de ideale proces aanpak

19 april 2018 | Webinar

Kan retourlogistiek binnen uw organisatie ook beter? En hebt u handvatten nodig om dat te realiseren? Dankzij dit webinar weet u precies waar u moet beginnen.

Bekijk de opname van het webinar
news blog image

Recorded Webinar: Een geslaagde expeditie in de maakindustrie. Hoe doe je dat?

29 maart 2018 | Webinar

De maakindustrie staat bol van de veranderingen. Zo staat de klant steeds meer centraal, gebeuren vrijwel alle processen digitaal en verschuift de focus van massaproductie naar personalisatie.

Bekijk de opname van het webinar
news blog image

Recorded Webinar: Winshuttle Basics

22 februari 2018 | Webinar

Datakwaliteit is het fundament onder vrijwel ieder proces in uw organisatie. Daarom is het zaak om de kwaliteit van de informatie in uw SAP systemen te borgen.

Bekijk de opname van het webinar