Contact

x

EWM Quickscan Wholesale

Haalt u alles uit uw warehouse management? Doe de test en krijg direct inzicht in de mogelijkheden tot het verbeteren van uw organisatie.

Functioneert uw warehouse optimaal? Doe de quickscan!

De tijd dat warehouses oases van rust waren, ligt achter ons. De hectiek van de demand-driven market maakt dat in elk magazijn de workload dagelijks onderhevig is aan fikse fluctuaties. Klanten bestellen producten die ze de volgende dag, of liever nog dezelfde avond, in huis willen hebben. Desgewenst voorzien van een specifieke verpakking of omdoos. Het warehouse heeft zich ontwikkeld van praktische opslagruimte naar essentieel schakelpunt in de race om de klant. Slimme producenten, groothandels en retailers richten hun warehousesystemen zo in, dat ze nog veel meer vraag aankunnen.

De demand-driven wereld en nieuwe competenties

Hoe functioneert uw warehouse? Hebt u realtime grip op de prestaties van uw warehouse? Wordt de in-op- en uitslag van uw artikelen optimaal uitgevoerd. Doe de warehouse management quickscan en heb binnen vijf minuten inzicht in het functioneren van de magazijnprocessen in uw operatie.

Deze gratis scan toont zonder omwegen aan wat u op orde heeft en waar u de prestaties van uw warehouse kunt verbeteren. U bent toch ook een slimme ondernemer?