Contact

x

EWM Quickscan voor Retail

Haalt u alles uit uw warehouse management? Doe de test en krijg direct inzicht in de mogelijkheden tot het verbeteren van uw organisatie.

Functioneert uw warehouse optimaal? Doe de quickscan!

Producten zijn voortdurend in beweging. Ze bewegen door de keten, door uw magazijnen of zijn onderweg naar vestigingen. Pas wanneer u volledig zicht hebt op de exacte locatie van al uw producten – en daarmee op de stand van uw voorraad - kunt u goed onderbouwde beloftes doen aan uw klanten. Of het nou gaat om precieze levertijden of de beschikbaarheid in andere winkels; alles valt en staat met de mate waarin u zicht hebt op uw warehouse.

De demand-driven wereld en nieuwe competenties

Hoe functioneert uw warehouse? Hebt u realtime grip op de prestaties van uw warehouse? Wordt de in-op- en uitslag van uw artikelen optimaal uitgevoerd. Doe de warehouse management quickscan en heb binnen vijf minuten inzicht in het functioneren van de magazijnprocessen in uw operatie.

Deze gratis scan toont zonder omwegen aan wat u op orde heeft en waar u de prestaties van uw warehouse kunt verbeteren. U bent toch ook een slimme ondernemer?

De test kost ongeveer vijf minuten om in te vullen en u krijgt direct het resultaat te zien.