Je klant
verwacht
Dat hij je overal
kan vinden
In de winkel, bij de klantenservice of in de webshop: hoe zorg je dat consumenten overal op dezelfde manier benaderd worden? Think Borderless.

Stop met denken in kanalen. Zodat je klanten via een omnichannel-strategie kan benaderen op basis van a single version of the truth. Hoe doe je dat? Daarvoor moeten jouw systemen voor zowel clicks als bricks realtime kunnen communiceren – klantgegevens kunnen delen en synchroniseren.
Zodat jouw winkelmedewerkers dezelfde informatie hebben als jouw helpdesk, voorraadbeheerder en webshop.

Precies daarom introduceren wij:

Think Borderless

Een uniforme klantervaring?

Jouw klant verwacht gemak en uniforme, op zijn persoonlijke wensen afgestemde content. Zowel online als in de winkel, in een catalogus of gedrukt reclamemateriaal. Hij verwacht ook dat je hem benadert op basis van eenduidige informatie over product, prijs en aanbiedingen. Dus zijn persoonlijke online kortingsaanbod, verwacht hij ook aan de kassa te krijgen. 

Heb je jouw apps zo op elkaar afgestemd dat deze realtime communiceren? Dat opent de deur naar meer mogelijkheden.
Want je weet nu meer van je klant dan ooit tevoren. Uit die data kan je klantinzichten filteren, bijvoorbeeld voor persoonlijke aanbiedingen. Denk aan een winkelmedewerker die een seintje krijgt als een klant de winkel binnenloopt, zodat hij meteen weet dat die klant gisteren in de webshop een specifiek overhemd heeft bekeken.


Think Borderless

  • Benader klanten via een omnichannel-strategie
  • Realiseer a single version of the truth
  • Bied uniforme en gepersonaliseerde content
“ Het maakt niet uit of klanten online, via social media of via jouw fysieke locatie met je in contact komen. Bedrijven die hun Customer Journey goed hebben uitgewerkt, hebben meer succes.” - Harvard Business Review
De beste klantbeleving kent geen grenzen
BLOG - Frictie is de grootste vijand van de beste klantbeleving. Je klant raakt erdoor gefrustreerd en in het ergste geval loopt hij weg om nooit terug te komen. Hoe voorkom je irritatie tijdens de klantreis?
Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie
Het hoe en waarom van Customer Engagement in Retail, Wholesale en Manufacturing.
Meer informatie
Hallo, ik ben Frank Koppen en je kunt met mij contact opnemen voor meer informatie over Think Borderless. Ik sta je graag te woord!

T +31 (0)6 278 85618
E Frank.Koppen@Ctac.nl