Je klant
verwacht
Maar één versie
van de waarheid
Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alle informatie over pricing, logistiek en verkopen realtime kunt analyseren.

Met Business en IT alignment leg je het fundament voor meer Customer Engagement. Hoe pak je dat slim aan? Systemen die realtime communiceren zijn een eerste voorwaarde.
 
Ten tweede moeten IT en de business ook organisatorisch samenwerken – op één lijn zitten, overleggen en samen de strategie bepalen. Zodat IT voortaan proactief kan acteren, met businessdoelen in het achterhoofd.

Precies daarom introduceren wij:

Take Control

Business en IT als twee handen op een buik?

Business en IT alignment vraagt om een stabiel technisch en organisatorisch fundament. Te beginnen met een organisatie waarbinnen IT en de business samenwerken. Met managers die oog hebben voor de complexiteit van het IT-landschap en IT’ers met businessinzicht. Zo kunnen ze in overleg doelen bepalen en die vertalen naar een strategie en passende IT-omgeving. 

Stap twee op weg naar business en IT alignment is het bouwen van een geïntegreerde en flexibele infrastructuur.
De belangrijkste systeemeisen daarvoor? Ten eerste een platform met een in-memory database. Daarmee kun je realtime informatie uit diverse systemen gebruiken in alle processen. Ten tweede moeten je systemen modulair opgebouwd zijn. Daardoor ben je flexibeler. En kan je voortaan met IT-aanpassingen snel inspelen op nieuwe businessmogelijkheden.


Take Control

  • Business en IT alignment
  • Pricing, logistiek en verkopen realtime analyseren
  • Een geïntegreerde en flexibele infrastructuur
“ 67% Van de commerce marketeers vindt alignment tussen klantapplicaties belangrijk. Maar 3% heeft dit op orde. ” - Context, commerce & customer report, SAP
Hoe maak je de verwachtingen van de klant waar? Take control
Intern kun je een ingewikkeld bestelproces, onduidelijke voorraadinformatie of prijsverschillen in kanalen misschien vergoelijken door naar legacy systemen of de silo’s in de organisatiestructuur te wijzen. Maar je klanten hebben hier geen boodschap aan. Hoe voorkom je dat ze overstappen naar een andere leverancier? Take control.
Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie
Het hoe en waarom van Customer Engagement in Retail, Wholesale en Manufacturing.
Meer informatie
Hallo, ik ben Jos Otermans en je kunt met mij contact opnemen voor meer informatie over Take Control. Ik sta je graag te woord!

T +31 (0)6 113 41987
E Jos.Otermans@Ctac.nl