Je klant
verwacht
Dat je praat met
zijn tandenborstel
Een tandenborstel die zelf zijn nieuwe borstels bestelt. Dat is niet langer toekomstmuziek. Door digitalisering en het IoT is er veel klantdata voor handen. Hoe verzamel, analyseer en benut je die?

Stay Connected. Dan heb je als retailer, wholesaler en producent goud in handen: data waarmee je jouw klant persoonlijk kan benaderen in iedere stap van de customer journey.
Want hoe meer je weet over een klant, hoe beter je hem van dienst kunt zijn. Het resultaat? Betere service doordat je klanten proactief kunt bedienen.

Realtime sturen op data?

Stay Connected

Realtime sturen op data?

Connected? Dat betekent dat je continu in verbinding staat met je klant (devices) en op veel manieren grote hoeveelheden data verzamelt en omzet in toepasbare inzichten. Daarvoor heb je niet alleen slimme platforms, maar ook slimme mensen nodig: data analisten die verbanden leggen.

Analisten die een dataselectie aan de poort doorvoeren, van zowel interne als externe (big) data. Omdat ze inzien welke gegevens voor jouw organisatie waarde hebben. En weten met welke tools je die kan vertalen naar jouw businessprocessen.
 
Met inzichten uit data-analyse, kan je de klantervaring tijdens de volledige customer journey optimaliseren. Bijvoorbeeld door te personaliseren, producten te customizen, klantgedrag te voorspellen en proactief service te verlenen. Bijvoorbeeld als een product onderhoud nodig heeft.

De voordelen? Je kunt nu onder andere gericht gebruiks- of onderhoudstips geven en realtime inspelen op  het customer sentiment.


Stay connected

  • Verzamel en analyseer data
  • Monitor in real time
  • Gebruik de voorspellende waarde
“ De kunst is om uit de groeiende hoeveelheid data de juiste informatie te verkrijgen. ” - Global IT Director, Bavaria
Hoe verras je je klant? Met data!
TIPS - Organisaties moeten meer dan ooit hun best doen om klanten voor zich te winnen en aan zich te binden. Hoe verras je klanten terwijl ze juist steeds ongevoeliger lijken voor jouw boodschap? Hoe ga je in deze vluchtige tijd toch gesprekken met hen aan die bij blijven? De inzet van data en analytics helpen hierbij.
Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie
Het hoe en waarom van Customer Engagement in Retail, Wholesale en Manufacturing.
Meer informatie
Hallo, ik ben Roy van den Wollenberg en je kunt met mij contact opnemen voor meer informatie over Stay Connected. Ik sta je graag te woord!

T +31 (0)6 542 68 275
E Roy.van.den.Wollenberg@Ctac.nl