• Wholesale
    Wholesale
    Waar u voorheen vrijwel uitsluitend met klanten werkte, krijgt de consument inmiddels een steeds grotere rol in uw businessmodel. Wij leggen uit hoe u dit eenvoudig kunt opvangen.

Wholesale

De wholesale markt staat aan de vooravond aan grote veranderingen. Denk aan de ontwikkeling van 3D-printen en de opkomst van e-commerce. De impact die deze ontwikkelingen gaan hebben op het netwerk waarin de wholesale opereert is enorm. Dit biedt kansen voor de wholesale sector die een sleutelrol speelt in dit netwerk. Het vermogen om mee te bewegen met de veranderingen in de keten wordt dan ook cruciaal voor de klanten van Ctac Wholesale. Een flexibel IT-landschap dat eenvoudig kan inspelen op logistieke ontwikkelingen in de markt is dan een randvoorwaarde voor het creëren van meerwaarde. Ctac is de partij die haar klanten hierbij helpt.

Een betere groothandel
In de groothandel zijn service en klanttevredenheid cruciaal, en voor de interne organisatie: efficiency en kostenbesparing. Dit heeft geleid tot een op Microsoft gebaseerde oplossing met een unieke graad van integratie, van orderaanmaak tot levering.  


Denken in ketens
Uw bedrijf is zo sterk als de zwakste schakel. Deze op SAP gebaseerde oplossing ondersteunt de transitie van de traditionele handelsfunctie naar het verkopen van toegevoegde waarde. 


Contact


contactpersoon ctac

Monique Fermont

Senior New Business Manager

Als Senior Sales Manager adviseer ik bedrijven in Retail en Wholesale, met name op het gebied van ketenintegratie en omnichannel.

+31627885625

LinkedIn Twitter
Stuur e-mail

Referent AUV


AUV Henry Schein

“De samenwerking met Ctac is professioneel en kundig op alle niveaus. Niet voor niets is Ctac al jaren onze Business en IT partner. Ze kennen onze systemen door en door waardoor ze ons het beste advies geven en proactief kunnen meedenken.”
 –  Gerben Derksen, Manager Coordination Business Systems EAH

Wholesale Oplossingen


Krijg grip op uw eigen bedrijfsprocessen van bestelling tot en met transport.  

Gebruikersgroep
Maak kennis met de professionals uit de groothandel-industrie die samen komen in de Groothandel Gebruikersgroep (GGG)

De werkvloer
Verklein de afstand tot de werkvloer en maak sprongen in uw efficiency. Met het Vloerregistratiesysteem (VRS) heeft u een nauwkeurige registratie en analyse van alle handelingen op de productievloer.


Onze referenties


                AUV Henry Schein

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.