In de retail wilt u niet te veel nadenken over de basis. Dat moet vanzelf gaan. Een slank en flexibel systeem aangepast op uw branche en processen biedt daarom de beste basis voor groei. Alleen zo kunt u zich volledig overgeven aan uw corebusiness. Bij Ctac geloven wij in systemen die helderheid brengen. Systemen die naadloos passen binnen uw ambitie voor de toekomst. Daarom verzorgen wij volledige integratie wanneer wij te werk gaan. Wij passen templates toe die afgesteld zijn op de retail, ontwikkeld na jaren ervaring  met talloze bedrijven in deze branche. Inzicht, analyse en efficiency voor uw clicks en bricks. Welkom bij Ctac Retail.

De detailhandel vernieuwd
Onze oplossing speciaal voor detailhandel ondersteunt een geïntegreerd winkelautomatiseringssysteem op alle vlakken: verkoop, inkoop en logistiek voorraadbeheer.

Integreer uw kassasysteem
De totaaloplossing voor uw kassasysteem van Ctac Retail. Voor innovatie en efficiency, van winkelvloer tot op kantoor.


Contact


Monique  Fermont

Monique Fermont

Sr. Sales Manager
+31 (0)73 692 06 92


 

Overal sales met omnichannel
Open for business op alle kanalen met omnichannel retailing. Bied uw klant de optimale service, online en offline.  

Speciaal voor de Modebranche
Retail van Ctac, maar dan toegespitst op essentiële processen in de modebranche.  Onze fashion software oplossing voor alle seizoenen.

Speciaal voor de Foodbranche
Een template speciaal ontwikkeld voor de foodbranche. De food software oplossing gebaseerd op best practices.


Alles van Ctac Retail


Focus op uw corebusiness en laat ons de basis bouwen voor groei en flexibiliteit. Onze oplossingen voor diverse branches binnen de detailhandel: 

Retail Inspiration Day 2015Collega Monique Fermont gaf voor de camera van de SAP Retail Inspiration Day een Partner Pitch namens Ctac! Kijk terug

Onze referenties


Wij vertellen u graag over onze oplossingen, maar onze klanten zijn even enthousiast. Wij laten ze graag aan het woord.
 

   

        
    
 
 


Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.