• Je klant Verwacht
  • Checklist Omnichannel
  • Retail
    Retail
    De wensen en verwachtingen van consumenten veranderen razendsnel en hebben een grote impact op uw business. Uw IT-architectuur moet flexibel genoeg zijn om mee te bewegen met deze uitdagingen.

Retail

In de retail wilt u niet te veel nadenken over de basis. Dat moet vanzelf gaan. Een slank en flexibel systeem aangepast op uw branche en processen biedt daarom de beste basis voor groei. Alleen zo kunt u zich volledig overgeven aan uw corebusiness. Bij Ctac geloven wij in systemen die helderheid brengen. Systemen die naadloos passen binnen uw ambitie voor de toekomst. Daarom verzorgen wij volledige integratie wanneer wij te werk gaan. Wij passen templates toe die afgesteld zijn op de retail, ontwikkeld na jaren ervaring  met talloze bedrijven in deze branche. Inzicht, analyse en efficiency voor uw clicks en bricks. Welkom bij Ctac Retail.

Retail's BIG Show


Retail's big show

De Amerikaanse National Retail Federation in New York “Retail’s BIG Show”: het flagship evenement voor retailers over de hele wereld. Het inzetten van Internet of Things, Virtual Reality, en beacons kwam veelvuldig naar voren. Retailontwikkelingen 2017.

Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie

Vier ontwikkelingen brengen een verschuiving teweeg in de interactie met klanten. Dit biedt kansen voor betere Customer Engagement. Download de whitepaper en ontdek wat uw klanten verwachten.

Contact


contactpersoon ctac

Monique Fermont

Senior New Business Manager

Als Senior Sales Manager adviseer ik bedrijven in Retail en Wholesale, met name op het gebied van ketenintegratie en omnichannel.

+31 (0)6 27 88 56 25

LinkedIn Twitter
Stuur e-mail

Retail Inspiration DayCollega Monique Fermont gaf voor de camera van de SAP Retail Inspiration Day een Partner Pitch namens Ctac! Kijk terug

De detailhandel vernieuwd
Onze oplossing speciaal voor detailhandel ondersteunt een geïntegreerd winkelautomatiseringssysteem op alle vlakken: verkoop, inkoop en logistiek voorraadbeheer.

Integreer uw kassasysteem
De totaaloplossing voor uw kassasysteem van Ctac Retail. Voor innovatie en efficiency, van winkelvloer tot op kantoor.


Overal sales met omnichannel
Open for business op alle kanalen met omnichannel retailing. Bied uw klant de optimale service, online en offline.  

Speciaal voor de Modebranche
Retail van Ctac, maar dan toegespitst op essentiële processen in de modebranche.  Onze fashion software oplossing voor alle seizoenen.

Alles van Ctac Retail


Focus op uw corebusiness en laat ons de basis bouwen voor groei en flexibiliteit. Onze oplossingen voor diverse branches binnen de detailhandel: 

Onze referenties


Wij vertellen u graag over onze oplossingen, maar onze klanten zijn even enthousiast. Wij laten ze graag aan het woord.
 

   

        
    
 
Discus


Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.