Cloud 4 Service voor woningcorporaties

Centraliseer uw klantgegevens

Door de digitalisering zijn mensen beter geïnformeerd en veeleisender dan ooit. Snelle communicatie via social media is de nieuwe norm geworden. Geen wonder dat woningcorporaties  tegenwoordig aan hogere standaarden moeten voldoen om huurders tevreden te houden. Met Cloud 4 Service centraliseert u al uw klantgegevens in de cloud. Zo hebben uw medewerkers alle benodigde data (over de hele organisatie) aan hun vingertoppen.

Laat nooit een vraag liggen

De innovatieve technologie van Cloud 4 Service maakt uw klantvolgsysteem simpel in gebruik, voor huurder én medewerker.  Huurders stellen hun vraag eenvoudig via het gewenste kanaal en medewerkers krijgen direct een volledig beeld van de klant. Alle communicatie doorloopt een vaste route, waardoor er nooit een vraag blijft liggen. En met realtime rapportages heeft de medewerker altijd toegang tot de juiste informatie om snel antwoord te geven.

Optimale veiligheid en rust

Cloud 4 Service waarborgt de veiligheid van uw klantgegevens. Daarbij maakt het uw informatievoorziening eenduidiger. En dat geeft rust. Niet alleen aan uw medewerkers, maar ook uw huurder. En dat is precies wat zij nodig hebben; duidelijke, snelle communicatie en een onberispelijke dienstverlening. Met Cloud 4 Service legt u het perfecte fundament voor de toekomst.

  Contact


  contactpersoon ctac

  John Jaspers

  Business Development Manager

  Als business development manager op het gebied van Real Estate sla ik een brug tussen business en IT.

  +31 (0)6 55 36 13 04

  LinkedIn
  Stuur e-mail

Resultaat: Vivare en Ctac werken samenWoningcorporatie Vivare deelt haar ervaringen over de cloud en de samenwerking met Ctac in deze video

Maasdelta over het niet-planmatig onderhoudDeze Rotterdamse corporatie verbeterde én versnelde het onderhoudsproces. Deze video laat de innovatieve oplossing op basis van SAP zien die fungeert als schakel tussen corporatie en aannemers.

Referenties


                                   

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.