• Real Estate
    REAL ESTATE
De benadering van vastgoedportefeuilles, investeringsbeleid en vastgoedexploitatie is flink aan het veranderen. Financieel inzicht en focus op rendement is essentieel. Een goede bestuurbaarheid van portefeuilles voor nu en voor de toekomst is daarom de belangrijkste voorwaarde voor een optimaal resultaat. Een goede IT infrastructuur is hiervoor essentieel. Maar belangrijker nog is een  partij die net wat verder kijkt. Een partij die ook na implementatie van de infrastructuur nauw betrokken blijft en adviseert bij het bestuurbaar maken én behouden van de vastgoedportefeuille. Die partij is Ctac.

CLOUD4SERVICES
Bied een onberispelijke dienstverlening aan uw huurders. Met Cloud4Services legt u het perfecte fundament voor de toekomst. 

Woningcorporaties & Business Intelligence
Voor woningcorporaties is een competente Business Intelligence aanpak onmisbaar.

CONTACT


John  Jaspers

John Jaspers

Business Development Manager
+31 (0)73 692 06 92


 


Aftrap: Vivare gaat in de cloud met CtacWoningcorporatie Vivare gaat van volledig on-premise naar volledig on-Demand. Bekijk de cloud ervaringen van Vivare.

Resultaat: Vivare en Ctac werken samenWoningcorporatie Vivare deelt haar ervaringen over de cloud en de samenwerking met Ctac in deze video

Maasdelta over het niet-planmatig onderhoudDeze Rotterdamse corporatie verbeterde én versnelde het onderhoudsproces. Deze video laat de innovatieve oplossing op basis van SAP zien die fungeert als schakel tussen corporatie en aannemers.

ONZE REFERENTIES


                                   

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.