• Manufacturing
  Manufacturing - De ideale fabriek
  Industry 4.0, Manufacturing 4.0, Smart Industry. Hoe u het ook wilt noemen, de maakindustrie ondergaat momenteel een ware transformatie. Bekijk hoe wij u helpen de ideale fabriek neer te zetten.
 • Smart Industry
  Ctac is ambassadeur van Smart Industry
  Smart Industry zet zich in voor ontwikkelingen en kansen die technologische veranderingen bieden voor de Nederlandse industrie.
  Lees meer
De makers van morgen kennen duurzame(re) productieprocessen, zijn intelligenter door ICT, kennen een high performance en gebruiken nieuw ontwikkelde, hoogwaardige materialen. Door slimme inzet van ICT kunnen de makers van morgen beter inspelen op de vraag naar customization (speciaal vormgegeven producten voor een klant) en beter inspelen op de behoeften in de verdere keten. En zullen processen slimmer moeten worden. De makers van morgen hebben daarom behoefte aan de verdere automatisering van steeds meer productieprocessen, deze zullen naast bewerken ook meten, kwaliteit controleren en reinigen. Er is dan ook veel hoogwaardige ICT kennis nodig om de productie faciliteiten van de makers van morgen  aan te sturen, kennis die Ctac Manufacturing kan leveren.

De Ideale Fabriek

De wereld verandert en de fabriek draait door. Hoe neemt u het juiste besluit? Ontdek hoe onze u wendbaar maken. Pijlers: Rendement, Wendbaarheid, Leverbetrouwbaarheid, Realtime inzicht en Klantwaarde. Lees meer


Wendbaarheid

Wendbaar blijven in een steeds sneller ontwikkelende wereld. Hoe is uw organisatie? Lees meer


Rendement

Met Ctac maakt u uw marges inzichtelijk voor een gezond bedrijf, nu en in de toekomst. Heeft u inzicht in uw marges? Lees meer


Leverbetrouwbaarheid

Betrouwbare leveringen is een belangrijke doelstelling voor elk bedrijf. Heeft u grip op uw levertijd? Lees meer


Realtime inzicht

Werk realtime en verklein de afstand tussen de werkvloer en de planning. Nauwkeurige registratie en analyse via het Vloerregistratiesysteem (VRS. Lees meer


Klantwaarde

Maak het nastreven van klantbelang een tweede natuur binnen uw organisatie. Hoe centraal staat uw klant? Lees meer

Real Time InzichtMichiel Kox, New Business Manager Manufacturing bij Ctac, vertelt over zijn visie op de ideale fabriek en zoomt hierbij in op één van de 5 pijlers: Real Time inzicht.

Customer IntimacyDe digitale transformatie zorgt ervoor dat klanten steeds meer eisen stellen. Voor productiebedrijven betekent dit een omslag naar een strategie gebaseerd op Customer Intimacy. Michiel Kox deelt zijn visie in deze vlog, opgenomen in samenwerking met SAP.

Business op een bierviltje


Blog Manufacturing

In een blog houdt collega Nic Pot een pleidooi voor de revival van het bierviltje. Logisch eigenlijk: De beperkte ruimte van zo’n stukje karton noopt tot het bondig formuleren van ideeën. 

Ga naar het blog

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.