De makers van morgen kennen duurzame(re) productieprocessen, zijn intelligenter door ICT, kennen een high performance en gebruiken nieuw ontwikkelde, hoogwaardige materialen. Door slimme inzet van ICT kunnen de makers van morgen beter inspelen op de vraag naar customization (speciaal vormgegeven producten voor een klant) en beter inspelen op de behoeften in de verdere keten. En zullen processen slimmer moeten worden. De makers van morgen hebben daarom behoefte aan de verdere automatisering van steeds meer productieprocessen, deze zullen naast bewerken ook meten, kwaliteit controleren en reinigen. Er is dan ook veel hoogwaardige ICT kennis nodig om de productie faciliteiten van de makers van morgen  aan te sturen, kennis die Ctac Manufacturing kan leveren.

De Ideale Fabriek
De wereld verandert en de fabriek draait door. Hoe neemt u het juiste besluit? Ontdek hoe onze oplossingen u wendbaar maken. 

Pijlers: Rendement, Wendbaarheid, Leverbetrouwbaarheid, Realtime inzicht en Klantwaarde.

Manufacturing Gebruikersgroep
Heeft u een ideale fabriek? Maak kennis met onze gebruikersgroep en ontwikkel uw organisatie samen met ons tot uw ideale fabriek.

Contact


Michiel Kox

Michiel Kox

Sales Manager
+31 (0)73 692 06 92Smart Industry
Smart Industry zich in voor ontwikkelingen en kansen die technologische veranderingen bieden voor de Nederlandse industrie. Ctac is ambassadeur van 'Smart Industry'. 

Real Time InzichtMichiel Kox, New Business Manager Manufacturing bij Ctac, vertelt over zijn visie op de ideale fabriek en zoomt hierbij in op één van de 5 pijlers: Real Time inzicht.

Wendbaarheid
Wendbaar blijven in een steeds sneller ontwikkelende wereld. Hoe wendbaar is uw organisatie?

Rendement
Met Ctac maakt u uw marges inzichtelijk voor een gezond bedrijf, nu en in de toekomst. Heeft u inzicht in uw marges?

Leverbetrouwbaarheid
Betrouwbare leveringen is een belangrijke doelstelling voor elk bedrijf. Heeft u grip op uw levertijd?

Realtime inzicht
Werk realtime en verklein de afstand tussen de werkvloer en de planning. Nauwkeurige registratie en analyse via het Vloerregistratiesysteem (VRS).

Klantwaarde
Maak het nastreven van klantbelang een tweede natuur binnen uw organisatie. Hoe centraal staat uw klant?

Onze referenties


 

 
 

 
     


     
     

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.