• Manufacturing
  Manufacturing - De ideale fabriek
  Industry 4.0, Manufacturing 4.0, Smart Industry. Hoe u het ook wilt noemen, de maakindustrie ondergaat momenteel een ware transformatie. Bekijk hoe wij u helpen de ideale fabriek neer te zetten.
 • Smart Industry
  Ctac is ambassadeur van Smart Industry
  Smart Industry zet zich in voor ontwikkelingen en kansen die technologische veranderingen bieden voor de Nederlandse industrie.
  Lees meer

Manufacturing

Hoe ziet uw ideale fabriek eruit? Bij Ctac geloven we dat de ideale fabriek staat op een solide fundament. Een fundament dat wij u helpen realiseren. Het geeft u maximaal inzicht in planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden. Alles dat u nodig heeft om de marges van uw bedrijf  te bewaken en het optimale rendement te creëren. Met het juiste fundament bent u weerbaar door wendbaarheid. En elk proces voegt waarde voor de klant toe. Veranderende omstandigheden zijn zo geen probleem meer; u speelt er zo op in. Ontdek hoe Ctac voor u van waarde kan zijn. Zet de eerste stap naar de ideale fabriek.

Wendbaarheid

Wendbaar blijven in een steeds sneller ontwikkelende wereld. Hoe is uw organisatie? Lees meer


Rendement

Met Ctac maakt u uw marges inzichtelijk voor een gezond bedrijf, nu en in de toekomst. Heeft u inzicht in uw marges? Lees meer


Leverbetrouwbaarheid

Betrouwbare leveringen is een belangrijke doelstelling voor elk bedrijf. Heeft u grip op uw levertijd? Lees meer


Realtime inzicht

Werk realtime en verklein de afstand tussen de werkvloer en de planning. Nauwkeurige registratie en analyse via het Vloerregistratiesysteem (VRS. Lees meer


Klantwaarde

Maak het nastreven van klantbelang een tweede natuur binnen uw organisatie. Hoe centraal staat uw klant? Lees meer

  Contact


  contactpersoon ctac

  Michiel Kox

  Business Development Manager

  In mijn werk houd ik me bezig met het verbeteren en versterken van de business, met een focus op bedrijven in de manufacturing.

  +31 (0)6 23 68 82 85

  LinkedIn Twitter Blog
  Stuur e-mail

  Onze referenties


   
  The Greenery
   
       
  Carlisle


   
       

Real Time InzichtMichiel Kox, New Business Manager Manufacturing bij Ctac, vertelt over zijn visie op de ideale fabriek en zoomt hierbij in op één van de 5 pijlers: Real Time inzicht.

Customer IntimacyDe digitale transformatie zorgt ervoor dat klanten steeds meer eisen stellen. Voor productiebedrijven betekent dit een omslag naar een strategie gebaseerd op Customer Intimacy. Michiel Kox deelt zijn visie in deze vlog, opgenomen in samenwerking met SAP.

Business op een bierviltje


Blog Manufacturing

In een blog houdt collega Nic Pot een pleidooi voor de revival van het bierviltje. Logisch eigenlijk: De beperkte ruimte van zo’n stukje karton noopt tot het bondig formuleren van ideeën. 

Ga naar het blog

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.