• Logistics
    Logistics
    Meer overzicht, minder kosten, meer transparantie: dat is onze ambitie voor uw bedrijf in third party logistics. Beheers uw logistieke goederenstroom voor warehousing, transport en douane.
Om innovatief kosten te besparen verleggen steeds meer ondernemingen hun focus van product naar supplychain. Sterker gezegd, de keten wordt belangrijker dan ooit. Ctac is expert in het optimaliseren van de supplychain. Meer overzicht, minder kosten, meer transparantie: dat is onze ambitie voor uw bedrijf in third party logistics. Beheers uw logistieke goederenstroom met hoogwaardige oplossingen voor warehousing, transport en douane.  

Warehouse Management, Extended!
Creëer een solide en basis voor efficiënte logistiek. Ondersteun al uw processen met Extended Warehouse Management (EWM). Groei door analyse en inzicht. 

Gebruikersgroep Logistiek
Uw bedrijf staat sterker met optimale logistiek. Maak kennis met onze gebruikersgroep en vergroot uw inzicht en flexibiliseer uw processen. 

Contact


contactpersoon ctac

Ingmar Scholten

Senior New Business Manager

+31 (0)6 20 03 55 42

LinkedIn
Stuur e-mail

Logistics


Blijf innoveren. Ctac heeft uiteenlopende oplossingen voor warehousing, transport en douane om uw logistieke goederenstroom te beheersen. 

Onze klant Bavaria
Bavaria besteedt de transportlogistiek uit aan een externe vervoerder. Lees hoe Bavaria nu ook volledig inzicht heeft in de ritadministratie.

Onze referenties


Wij vertellen u graag over onze oplossingen, maar onze klanten zijn even enthousiast. Wij laten ze graag aan het woord. 


 
hospital-logistics.jpg  


Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.