• Logistics
    Logistics
    Meer overzicht, minder kosten, meer transparantie: dat is onze ambitie voor uw bedrijf in third party logistics. Beheers uw logistieke goederenstroom voor warehousing, transport en douane.

Logistics

Om innovatief kosten te besparen verleggen steeds meer ondernemingen hun focus van product naar supplychain. Sterker gezegd, de keten wordt belangrijker dan ooit. Ctac is expert in het optimaliseren van de supplychain. Meer overzicht, minder kosten, meer transparantie: dat is onze ambitie voor uw bedrijf in third party logistics. Beheers uw logistieke goederenstroom met hoogwaardige oplossingen voor warehousing, transport en douane.  

Partnership insideSCM


insideSCM partnership
Op logistiek vlak werken we samen met insideSCM, expert op het gebied van SAP EWM en SAP Transportation Management. Lees meer over de samenwerking

Warehouse Management, Extended!
Creëer een solide en basis voor efficiënte logistiek. Ondersteun al uw processen met Extended Warehouse Management (EWM). Groei door analyse en inzicht. 

Contact


contactpersoon ctac

Ingmar Scholten

Senior New Business Manager

Nieuwe technologieën zorgen voor grote veranderingen in de logistiek. In mijn werk help ik bedrijven hiermee de concurrentie voor te blijven

+31 (0)6 20 03 55 42

LinkedIn
Stuur e-mail

Logistics


Blijf innoveren. Ctac heeft uiteenlopende oplossingen voor warehousing, transport en douane om uw logistieke goederenstroom te beheersen. 

data2move
Ctac draagt actief bij aan Data2Move Consortium van TU/e. Data2Move houdt zich bezig met de vraag hoe innovatieve technieken ingezet kunnen worden om in te spelen op een aantal grote veranderingen. Lees meer

Onze referenties


Wij vertellen u graag over onze oplossingen, maar onze klanten zijn even enthousiast. Wij laten ze graag aan het woord. 


 
hospital-logistics.jpg  


Onze klant Bavaria
Bavaria besteedt de transportlogistiek uit aan een externe vervoerder. Lees hoe Bavaria nu ook volledig inzicht heeft in de ritadministratie.

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.