Innovatie

Ctac, de ICT-innovator

Onderscheidend met vernieuwende ICT

Vernieuw of verdwijn, zo luidt de nieuwe realiteit. En dat geldt zeker voor informatietechnologie. Hoe blijf je als organisatie ‘IT-smart’? Door nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen in de markt te volgen. Maar ook door te sparren met een kennispartij, want hoe weet u welke automatiseringstrend voor uw bedrijf van waarde kan zijn? Ctac laat zien hoe u met vernieuwing onderscheidend kunt zijn. En op welk moment, want timing is alles.

Business value

Innoveren om te innoveren, daar zien wij echter geen heil in. Wij spreken pas van innovatie als dit voor u tot business value leidt. Dat wil zeggen, als u erop vooruitgaat in termen van performance, efficiency, kosten, omzet, marktaandeel of wat u maar wilt. Want wat heb je aan prachtige nieuwe vondsten als ze niet bijdragen aan je succes?

Nieuwe innovatiestructuur

Vanaf 2013 zetten we onze innovatieve kracht gestructureerd in. Met een dedicated Ctac-innovatieteam worden alle bestaande initiatieven op elkaar afgestemd. Een gloednieuw radarteam speurt de markt af naar relevante en interessante ontwikkelingen. Dit zeskoppig gezelschap heeft tot taak te inspireren en kennis over te dragen – intern en aan klanten. Daarnaast zijn er diverse C-labs operationeel, laboratoria die het innovatietraject van eerste concept naar concrete business value intensief begeleiden. Een uiterst gestructureerde innovatieaanpak dus, om de klant weerbaar te maken in deze woelige tijden.

    Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.