In Memory Computing met SAP HANA

Analyseer uw data met de snelheid van het licht

Bedrijven en organisaties verzamelen steeds meer data. Die gegevens zijn cruciaal om in te spelen op de wereld om hen heen. Daarbij is snelheid steeds belangrijker. De wereld verandert in snel tempo. Wat vandaag nieuw is, kan morgen al weer oud zijn. Daarom wilt u goed vooruit kunnen kijken, zodat u beter voorbereid bent op de toekomst.

In-memory

Ctac helpt u hierbij met de in-memory technologie van SAP. Met SAP HANA (High-Performance Analytical Appliance) zijn grote hoeveelheden data in realtime te analyseren. Daarnaast biedt HANA een basis voor het ontwikkelen van nieuwe applicaties en het opnieuw ontwikkelen van bestaande toepassingen. Verder speelt de technologie een rol bij het vereenvoudigen van de IT-architectuur door minder redundante lagen in de database en doordat gebruikers zelf toepassingen kunnen bouwen.

Snelle analyse

Met HANA analyseert u data in realtime met de snelheid van het licht. Rapporteren is ‘on the fly’ mogelijk. Door supersnelle analyse reageert u proactief op ontwikkelingen. U sluit binnen een dag een maand of kwartaal af en analyseert in no-time een miljoen kassabonnen om trends te ontdekken. U weet op ieder moment hoe groot uw voorraad is en waar deze zich bevindt. U bent klaar voor de cloud. Samengevat: u bent klaar voor de toekomst.

SAP HANA Readiness-scan en workshops

Ctac biedt relaties die geïnteresseerd zijn in de overstap de SAP HANA-readiness-scan, waarbij een businesscase wordt gemaakt voor migratie naar het HANA-platform. Daarnaast organiseert Ctac workshops waarin het haar best practices op HANA deelt met klanten.

 

    SAP HANA DEMO

    SAP HANA Free Trial


    Vraag hier de gratis SAP HANA DEMO aan.

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.