• Business Analytics Checklist
  • Big Data
    BIG DATA

Big data

Nog nooit heeft de mensheid zoveel informatie geproduceerd. Alleen al 90 procent van alle data in de geschiedenis is gecreƫerd in de afgelopen twee jaar. Die ontwikkeling brengt een nieuwe uitdaging met zich mee: waar ligt de waardevolle data? Ctac helpt u de grote datasets van uw bedrijf te interpreteren en om te zetten in actie. Wij helpen u de waarde van data voor uw organisatie te onderkennen en Big Data software te implementeren in uw systeemomgeving.

Big Data Workshop
Wat kunnen uw grote datastromen voor u betekenen? In deze workshop stellen wij samen met u uw Big Data Profiel vast. 

Big Data Assessment
Als vervolgstap op de Big Data Workshop bieden wij de Big Data Assessment. Ontdek in deze stap de waarde die in uw gegevens verborgen ligt.

Contactgegevens


contactpersoon ctac

Roy van den Wollenberg

Business Development Manager Business Intelligence

Data is overal, maar hoe verzamel, interpreteer en gebruik je het? En waar gaat de markt naartoe? Dit is waarin ik bedrijven adviseer.

+316 54 26 82 75

LinkedIn
Stuur e-mail

Business Intelligence
De juiste beslissing op het juiste moment. Zet onderbouwde strategieĆ«n uit dankzij geavanceerde analyse van ruwe data.  

In Memory Computing
Razendsnel al uw data analyseren. Met SAP HANA maakt u real-time rapportages en reageert u proactief op marktontwikkelingen. 

Checklist BI
Haal meer uit uw data met deze vijf tips over Business Intelligence.

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.