HomeOver CtacActuele thema'sIndustryCross IndustryInvestor RelationsWerken bij CtacNieuwsOntmoet Ctac
Elke upgrade en verbetering van ICT-systeem maakt uw bedrijf sterker. Maar als uw medewerkers de systemen niet maximaal benutten, dan loopt u behoorlijke kansen mis. Ctac Education houdt de vaardigheden van uw personeel op peil. Als gecertificeerde End-User Performance Support Partner van SAP Nederland geven wij trainingen op maatwerk. Altijd op een manier die resultaat voorop stelt. Zo weten uw medewerkers binnen de kortste tijd wat er speelt en kunnen ze productiever dan ooit aan de slag.

Trainingen & WorkshopsPraktische trainingen en workshops voor een optimaal gebruik en beheer van SAP-systemen. Altijd gericht op resultaat, met oog op de praktijk. Bekijk alle Trainingen & Workshops.
 

OpleidingsadviesNaast het verzorgen van SAP-trainingen helpt Ctac Education u bij het opstellen van een effectief trainingscurriculum, planning en opleidingstraject. Opleidingsadvies

Contactgegevens

Richard Benschop

Richard Benschop

Busines Unit Manager @ Ctac Education


 

Ook interessant om te lezenCtac Education is wars van theoretische bespiegelingen, maar altijd pragmatisch, efficiënt en betaalbaar. Lees de overige domeinen van Ctac Education:

LeergangenModulair opgezette trainingsprogramma's rond een bepaalde SAP-discipline. Deze Leergangen zijn speciaal ontwikkeld om (aankomend) SAP-specialisten op te leiden in een specifiek vakgebied. 

Publicaties