HomeOver CtacActuele thema'sPortfolioInvestor RelationsWerken bij CtacNieuwsOntmoet Ctac

Zeldzaam sterk in educatie

Trainingen, opleidingsadvies en verandermanagement

Praktische trainingen en workshops voor een optimaal gebruik en beheer van SAP-systemen. Advies op maat bij het opstellen van een effectief trainingscurriculum. Professionele audits in de vakgebieden Business Intelligence, SAP Security, SAP Financials en ABAP. Op al deze domeinen geldt Ctac Education als een toonaangevende dienstverlener. Wars van theoretische bespiegelingen, maar altijd pragmatisch, efficiënt en betaalbaar. Met diensten die afzonderlijk zijn af te nemen.

Verandermanagement

Opleiden is veranderen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Ctac Education zich met verandermanagement bezighoudt. Met praktische instrumenten bereiden we uw organisatie voor op de beoogde koerswijziging. Het managen van veranderingen vinden wij niet alleen een taak voor (interne of externe) adviseurs. Ook uw managers en medewerkers worden daarom ingeschakeld bij het implementeren van nieuwe werkwijzen.

Integrale aanpak

Onze kracht schuilt in de combinatie van opleiden en verandermanagement. Deze integrale aanpak resulteert in een uitgebalanceerd samenspel van mensen, techniek en processen waarin elk aspect precies die aandacht krijgt die het verdient. Dit zorgt ervoor dat het projectresultaat gemakkelijker wordt behaald. Bovendien zijn we door SAP Nederland benoemd tot End-User Performance Support Partner. Een zeldzame certificering, die wij zien als een erkenning voor de educatieve kwaliteit die Ctac Education sinds jaar en dag levert.

Meer weten? Stuur een e-mail naar education@ctac.nl.

Trainingen & Workshops


Bekijk ons volledige trainings- en workshopaanbod


INFORMATIE DOWNLOADEN

Brochure
Education
In gesprek met Fontys
eLearning

Reference case

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.