HomeOver CtacActuele thema'sPortfolioInvestor RelationsWerken bij CtacNieuwsOntmoet Ctac

E-business Solutions van Ctac

Gebruiksvriendelijke en sterk geïntegreerde weboplossingen

Uw organisatie succesvol maken op internet, dat is onze uitdaging. Ctac realiseert gebruiksvriendelijke en sterk geïntegreerde e-businessoplossingen waar u meteen mee aan de slag kunt. Wij gaan door waar andere webdesigners menen dat ze klaar zijn. Een flashy website met flitsende beelden en kleuren is één ding; een weboplossing die uw business verder brengt vereist méér stappen.

Succesvolle e-commercestrategie

Stappen die wij zetten. Wij zijn van mening dat usability, maar ook integratie met bestaande processen en systemen, onmisbaar zijn voor een succesvolle e-commercestrategie. Een track-record van meer dan tien jaar, waarin wij succesvolle e-businessoplossingen voor een breed scala van bedrijven in Nederland en België hebben verzorgd, bewijst ons gelijk.

Het beste integratieconcept

Een doordacht gebruiksconcept en degelijk contentmanagementsysteem zijn onmisbaar voor uw website. Maar niet voldoende. Voor een soepel lopende internetbusiness moeten alle onderdelen optimaal interacteren. Na een grondige analyse adviseren we u over het beste integratieconcept – een concept dat uw site naadloos verbindt met bestaande systemen en applicaties, zowel binnen als buiten uw organisatie. Hiervoor zetten wij de nieuwste softwareproducten van SAP en Microsoft in. Het eindresultaat: een volledig operationele website die uw bedrijfsdoelstellingen daadwerkelijk dichterbij brengt.

Meer weten? Stuur een e-mail naar ebusiness@ctac.nl.

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.