UW SAP & MICROSOFT ICT SOLUTION PROVIDER

Elke upgrade en verbetering van ICT-systemen maakt uw bedrijf sterker. Maar als uw medewerkers de systemen niet maximaal benutten, dan loopt u behoorlijke kansen mis. Ctac Education houdt de vaardigheden van uw personeel op peil. Hiertoe verzorgen wij trainingen op maat. Altijd op een manier die resultaat voorop stelt. Zo weten uw medewerkers binnen de kortste tijd wat er speelt en kunnen ze productiever dan ooit aan de slag. 

Trainingen & Workshops
Praktische trainingen en workshops voor een optimaal gebruik en beheer van SAP-systemen. Altijd gericht op resultaat, met oog op de praktijk. Bekijk alle Trainingen & Workshops.
 

Opleidingsadvies
Naast het verzorgen van SAP-trainingen helpt Ctac Education u bij het opstellen van een effectief trainingscurriculum, planning en opleidingstraject. Opleidingsadvies

Contact


Richard Benschop

Richard Benschop

Business Unit Manager Ctac Education
+31 (0)73 692 06 92


 

Interessant om te lezen
Ctac Education is wars van theoretische bespiegelingen, maar altijd pragmatisch, efficiënt en betaalbaar. Lees de overige domeinen van Ctac Education:

Leergangen
Modulair opgezette trainingsprogramma's rond een bepaalde SAP-discipline. Deze Leergangen zijn speciaal ontwikkeld om (aankomend) SAP-specialisten op te leiden in een specifiek vakgebied. 

Publicaties


Recente blogs

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.